Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Burhaniye'li taksiciler Uğur'a sorunlarını aktardı

Burhaniye

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Burhaniye'de dolmuş taksicilik yapan şoför esnafı dinledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Burhaniye’de dolmuş taksicilik yapan şoför esnafı dinledi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Burhaniye ilçesindeki dolmuş taksicileri kabul etti.
Başkan Uğur, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ile birlikte makamına gelen dolmuş taksicilerin aktardığı sıkıntıları dinledi.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal beraberinde ilçede görev yapan bir grup dolmuş taksi işi yapan şoför esnafıyla görüştü. Burhaniye ilçe merkezinde çalışan hat sahipleri normal taksi plakası ile hizmetlerinin sürdüğünü bununla ilgili yaşadıkları sıkıntılarının çözülmesini, böyle bir uygulamanın ilçeler içinde sadece Burhaniye’de olduğunu belirterek yardım talep etti.
Önceki belediye yönetiminde başlatılan uygulama nedeniyle yaşadıkları sıkıntıların kısa sürede çözülmesini beklediklerini ve bunun için destek istediklerini aktaran şoförleri dinleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, “Biz kimsenin mağdur olmasını istemeyiz. Herkesin hakkını hukukunu koruma gayretindeyiz. Kanunlar çerçevesinde elimizden gelen destek ve katkıyı sağlarız” diye konuştu.
Başkan Uğur, ziyaret sırasında hazır bulunan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanı Metin Ermiş’e konuyla ilgili inceleme yapması için talimat verdi.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ve dolmuş taksiciler Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’a ilgisinden dolayı teşekkür etti.
Bu arada, Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ayşin Şirvancı’ya Burhaniye Belediyesi’ne ilçede kullanılmak üzere Bitkisel Atık Yağ Toplama Makinesi (BAYTOM) ve sokak köpekleri için Köpek Suluğu Makinesi tahsis edilmesi için talimat verdi.
Akıllı teknolojik üretime sahip olan Baytom’lar içerisine bitkisel atık yağ bırakıldığın da her seferinde geriye 0,50 kuruş ücret veriyor.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı